دی ماه ۹۸

پیشرفت پروژه فیبر نوری روستایی در استان چهارمحال و بختیاری چشمگیر بوده است

تصویر خبر اصلی

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری گفت :با اجرای ۳۲۵ کیلومتر فیبر نوری در استان بسیاری از روستاها از زیر ساخت فیبر نوری بهره مند می شوند . به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان ، در بازدید از نحوه اجرای پروژه فیبر نوری روستایی در استان ، به تشریح وضعیت ارتباطی استان و مسیرهای عبور فیبر نوری روستایی اشاره کرد . بلالی با اشاره به رفع برخی موانع پیش روی اجرای پروژه فیبر نوری گفت : اجرای پروژه فیبر نوری روستایی با وجود مشکلات متعدد از جمله صدور مجوزهای حفاری ، شرایط نامساعد جوی ، کوهستانی بودن برخی مسیرهای جاده ای در استان ، همچنان داشته و دارای پیشرفت خوبی است . بلالی با اشاره به لزوم تسریع در اجرای پروژه اظهار کرد : مسیر روستای شکرآباد تا سه راهی گلشور در شهرستان اردل از مسیرهای بعدی این پروژه است که انتظار می رود روند اجرا در این مسیر با سرعت انجام شود . شایان ذکر است پروژه فیبر نوری روستایی در استان چهارمحال و بختیاری در سال ۹۷شروع شده وبا توجه به شرایط اقلیمی این استان و بارش برف تا کنون این شرایط نامساعد جوی تاثیری در کند شدن اجرای این پروژه مهم نداشته است .

تصویر

وزیر ارتباطات: یک پروژه علمی بزرگ به یاد عزیزان «پرواز بی‌بازگشت» رقم می‌خورد

محمدجواد آذری جهرمی روز سه‌شنبه با اشاره به دیدار خود با خانواده «محمد صالحه» از شهدای حادثه هواپیمای اوکراینی به نمایندگی از دولت نوشت: «پدر و مادرش کوهی از استقامت بودند، مادرش می‌گفت: «داغ محمد برایم بسیار سنگین بود، اما خبر شهادت سردار، برایم جانکاه‌تر بود. پدرش هم می‌گفت: «پسرم قبل از نخبه بودن، بااخلاق بود، به داد و مشکلات برادران و خانواده‌اش می‌رسید، همه دوستش داشتند، مسئولین هم باید به داد مردم برسند، تا کسی جرات نگاه چپ کردن به کشور ما را نداشته باشد». با نظر مساعد رئیس جمهور، امروز عصر با وزیر علوم و روسای دانشگاه شریف، تهران و امیرکبیر جلسه‌ مهمی داریم، تا با یاری همه‌ نخبگان این دانشگاه‌ها و به یاد و نام همه‌ عزیزان «پرواز بی‌بازگشت» یک کار بزرگ را در مسیر پیشرفت علمی ایران آغاز کنیم. بسم‌الله الرحمن الرحیم.» به گزارش ایرنا، یک فروند هواپیمای بوئینگ ۷۳۷ متعلق به شرکت هواپیمایی اوکراین اینترنشنال با شماره پرواز ۷۵۲ با ۱۶۷ مسافر و ۹ خدمه پرواز که در ساعت ۶ و ۱۲ دقیقه صبح چهارشنبه ۱۸ دی ماه از فرودگاه امام خمینی (ره) به مقصد کی‌یف پرواز خود را آغاز کرد پس از ۶ دقیقه پس از قطع ارتباط با بخش کنترل ترافیک در ساعت ۶ و ۱۸ دقیقه صبح در حوالی صبا شهر از توابع استان تهران سقوط کرد و همه سرنشینان آن جان باختند.

تصویر

وزارت ارتباطات اسناد مربوط به شبکه ملی اطلاعات را ارائه کرد

انتظاری تاکید کرد: طرحی که از سوی وزارت ارتباطات در این جلسه تحت عنوان طرح کلان ارائه شد، ابعاد مختلفی داشت که اعضای شورا روی آن نظر داشتند؛ پیشنهاد وزارت ارتباطات در این طرح مربوط به در اختیار گرفتن مسئولیت تمامی لایه‌های خدمات و محتوای شبکه ملی اطلاعات بود که مورد تأیید اعضا قرار نگرفت. چرا که مطابق با مصوبات قبلی شورای عالی فضای مجازی، تکمیل و مسئولیت ۳ لایه زیرساخت ارتباطی، زیرساخت اطلاعاتی و خدمات پایه کاربردی، برعهده وزارت ارتباطات قرار دارد و سایر موارد که در طرح کلان از سوی این وزارتخانه پیشنهاد شد، مورد توافق همه اعضا قرار نگرفت. عضو حقیقی شورای عالی فضای مجازی با بیان اینکه برای روشن شدن ابعاد این تقسیم کار، مقرر شد کارگروهی در مرکز ملی فضای مجازی تشکیل شود، اضافه کرد: طرح کلان شبکه ملی اطلاعات که از سوی وزارت ارتباطات ارائه شده مدل مفهومی از کل فضای مجازی است و به نظر می‌رسد با توجه به مباحث مطرح شده در این جلسه، وزارت ارتباطات باید طرح زیرساخت شبکه ملی اطلاعات را از کل مدل مفهومی فضای مجازی جدا و در قالب یک سند مستقل ارائه دهد. انتظاری با اشاره به مشاهده پیشرفت در اجرای طرح کلان شبکه ملی اطلاعات، افزود: اگرچه انتظار می‌رفت در این جلسه، طرح نهایی زیرساخت شبکه ملی اطلاعات تصویب شود اما با این وجود به نظر می‌رسد، این طرح در حال پیشرفت است. در عین حال باید منتظر نتیجه کار کارگروه و جلسه آینده شورای فضای مجازی بمانیم تا میزان پیشرفت کار مشخص شود. به همین دلیل قرار است کارگروه تشکیل شده، گزارش موضوع را نهایی و در جلسه آینده شورای عالی فضای مجازی ارائه کند. وزارت ارتباطات مفهوم شبکه ملی اطلاعات را بازسازی کرد این در حالی است که امیر ناظمی رئیس سازمان فناوری اطلاعات ایران، معتقد است که طی سال‌های گذشته، وقتی وزارت ارتباطات بخش اجرایی پروژه شبکه ملی اطلاعات را به عهده گرفت به بازسازی مفهوم شبکه ملی اطلاعات پرداخت. وی در نشست «شبکه ملی اطلاعات و محدودیت اینترنت؛ دو روی سکه» در سومین کنفرانس حکمرانی و سیاست‌گذاری عمومی، با بیان اینکه ذات شبکه اینترنت مبتنی بر تعامل، تأثیر پذیری و تأثیرگذاری گره‌ها (نودها) با هم است و در شبکه ملی اطلاعات نیز نودها در داخل باهم ارتباط قوی دارند و دیگران هم به تناسب نیاز خود از بخشی از آن استفاده می‌کنند

03832250414
charmahal@ict.gov.ir
03832250413
شهرکرد خیابان شریعتی ، کوچه 60 ، اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری