پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، خبرداد:

افزایش پهنای باند با اجرای 16 کیلومتر فیبرنوری در شهرستان بن

افزایش پهنای باند با اجرای 16 کیلومتر فیبرنوری در شهرستان بن
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری از افزایش پهنای باند اینترنت در ایام کرونا خبر داد و گفت: توانسته‌ایم با اجرای 16 کیلومتر فیبر نوری در شهرستان بن، پهنای باند را برای دستیابی بهتر مشترکان به خدمات اینترنتی افزایش دهیم.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جلسه شورای اداری به میزبانی  شهرستان بن، علاوه بر بررسی مهم‌ترین اولویت‌های اجرایی این شهرستان راهکارهای رفع مشکلات و توسعه خدمات اینترنتی را ارائه و اظهار کرد: در جهت توسعه طرح‌های ارتباطات و فناوری در شهرستان بن تاکنون ۱۶ کیلومتر فیبرنوری از بن تا شیخ شبان با اعتباری بالغ‌بر ۲ میلیارد و ۶۰۰ میلیون تومان اجرا شده است.

مرتضی بلالی با بیان اینکه تا سال ۱۴۰۱، مسیر فیبر نوری شهرکرد به بن از طریق بن به هوره و شهرستان سامان از بن‌بست ارتباطی خارج خواهد شد، تصریح کرد: در حوزه ارتباطات و اینترنت پرسرعت روستایی نیز هشت روستای بالای ۲۰ خانوار شهرستان بن به اینترنت پرسرعت ثابت دسترسی دارند.

وی افزود: اتصال چهار روستای آزادگان، پَهنا، تومانک و لارک به اینترنت پرسرعت در برنامه‌های این اداره کل قرار دارد و مردم ساکن در روستای حیدری شهرستان بن نیز از خدمات اینترنت نسل سوم و چهارم برخوردار هستند.

بلالی راه‌اندازی سه دفتر خدمات ارتباطی در روستاهای شیخ شبان، بارده و یان چشمه، صدور سه مجوز دفتر پیشخوان و معرفی چهار پرونده برای دریافت تسهیلات حوزه ارتباطات و فناوری را از دیگر اقدامات اجرایی در شهرستان بن عنوان و تشریح کرد: برای سفر رییس‌جمهور به استان نیز ارائه پنج طرح توسعه ارتباطات و فناوری شهرستان بن با پیش‌بینی ۲۷ میلیارد و ۸۰ میلیون تومان در نظر گرفته شده است.

۲۸ دی ۱۴۰۰ ۲۳:۱۳
تعداد بازدید: ۲۸۳

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید