پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری:

رونمایی از اپلیکشن کنگره شهدا عشایر

رونمایی از اپلیکشن کنگره شهدا عشایر
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری، گفت: با رونمایی از اپلیکشن کنگره شهدا عشایر در چهارمحال و بختیاری، برای مسافران و مراجعه کنندگان که از استان‌های دیگر در این کنگره شرکت می‌کنند امکانات مطلوب و مناسبی فراهم می‌شود.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: در جهت برگزاری کنگره ملی ده هزار شهید عشایری تا کنون ۶ جلسه رسمی مربوط به کمیته اطلاع رسانی با هماهنگی صدا و سیما و فضای مجازی تشکیل شده است.

وی با اشاره به اینکه این کنگره از ۲۹ تا ۳۱ خردادماه در استان چهارمحال و بختیاری برگزار می‌شود، افزود:  آماده سازی بستر ارتباطی در محل برگزاری خود کنگره و پویش تولید محتوا از طریق یک گروه واتساپی به نام یل ایلم دو مورد از اقدامات مهم کمیته اطلاع رسانی کنگره ملی شهدا عشایر بوده است،  که فعالین فضای مجازی و خبرگزاری‌ها محتوایی که تولید می‌کنند از طریق این کانال اطلاع‌رسانی نیز خواهند کرد.


بلالی از نصب اپلیکشن برای استفاده از این کنگره خبر داد و گفت: این اپلیکشن امکانات خیلی خوبی برای مسافران و مراجعه کنندگان که از استان‌های دیگر در این کنگره شرکت می‌کنند فراهم کرده است، که اطلاع رسانی‌ها از جمله سین برنامه، پذیرایی و ناهار، شناسایی و معرفی مراکز تفریحی، معرفی سوغات استان و ... از طریق این اپلیکشن انجام می‌گیرد.


بلالی ادامه داد: قبل از برگزاری کنگره این اپلیکشن با حضور فرمانده سپاه، استاندار و معاون ایشان رونمایی می‌شود. 


مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری در پایان تشریح کرد: در حین برگزاری این کنگره یک غرفه مختص فضای مجازی و خبرگزاری‌ها پیش‌بینی شده   است که بتوانند به اینترنت پرسرعت برای مخابره و اطلاع رسانی دسترسی داشته باشند.

 
۲۳ خرداد ۱۴۰۱ ۱۰:۵۸
تعداد بازدید: ۱۹۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید