پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری مطرح کرد:

اجرای 323 کیلومتر فیبر نوری در چهارمحال و بختیاری

اجرای 323 کیلومتر فیبر نوری در چهارمحال و بختیاری
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: با اجرای 323 کیلومتر فیبر نوری در استان هم اکنون اینترنت پرسرعت به پنج روستای شهرستان لردگان رسید و در فاز دوم اجرای 766 کیلومتر فیبر نوری در دستور کار است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات این استان، گفت: ۵۶ روستای استان در دولت سیزدهم از اینترنت پرسرعت برخوردار شده است و تا آخر امسال ۸۰ درصد روستا‌های استان به این امکان مجهز می‌شود.

مرتضی بلالی افزود: تا پایان دولت سیزدهم ۱۰۵ روستای دیگر به اینترنت پرسرعت همراه و یا ثابت مجهز می‌شود و این موضوع می‌تواند توسعه مناطق روستایی را تسهیل کند.

وی با بیان اینکه از ابتدای فعالیت دولت سیزدهم ۳۲۳ کیلومتر فیبرنوری در استان اجرا شده است، تصریح کرد: همچنین ۸۵ کیلومتر از فاز یک عملیات فیبرنوری استان در دست اجراست و به زودی به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات چهارمحال و بختیاری ادامه داد: در فاز دوم نیز اجرای ۷۶۶ کیلومتر فیبرنوری به استان ابلاغ و تامین اعتبار شده است و پیمانکار طرح نیز تعیین شده و پیش‌بینی می‌شود ظرف ۲ سال آینده اجرا شود.

بلالی خاطرنشان کرد: با اجرای این طرح، زمینه ایجاد زیرساخت لازم در روستا‌ها و تامین پهنای باند اپراتور‌های موجود در مسیر‌های فیبرنوری و ایجاد زیرساخت لازم به منظور توسعه دولت الکترونیک مانند سلامت الکترونیک، بانکداری الکترونیک و آموزش الکترونیک فراهم می‌شود.

وی افزود: در حال حاضر منطقه روستایی که هیچ‌گونه پوشش ارتباطی در استان نداشته باشد، وجود ندارد و تنها تعدادی روستا در مناطق سخت‌گذر از اینترنت پرسرعت بی‌بهره هستند که در راستای تحقق عدالت ارتباطی ایجاد اینترنت پرسرعت در این مناطق نیز با جدیت پیگیری می‌شود.

۲۴ دی ۱۴۰۱ ۰۸:۵۱
تعداد بازدید: ۱۹۵

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید