پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری خبر داد:

پرداخت تسهیلات اشتغال به ایثارگران فعال حوزه فناوری اطلاعات

پرداخت تسهیلات اشتغال به ایثارگران فعال حوزه فناوری اطلاعات
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری گفت: به مناسبت سالروز بزرگداشت شهدای مدافع حرم، وضعیت ایثارگران اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و واحدهای تابعه بررسی شد.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، مرتضی بلالی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، در حاشیه جلسه بررسی وضعیت کارکنان ایثارگر اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات و واحدهای تابعه که با حضور علی گودرزی ، مشاور امور ایثارگران استانداری، اسماعیل عسگری، مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران استان و برخی از مدیران و نمایندگان امور ایثارگران واحدهای تابعه در سالن جلسات این اداره برگزار شد، ضمن گرامیداشت سالروز شهدای مدافع حرم اظهار کرد: در راستای حمایت از فعالین ایثارگر حوزه فناوری اطلاعات  این اداره کل آمادگی دارد تا سقف 3 میلیارد تومان با تایید کارگروه استانی به فعالینی که کسب‌ و کارهای ‌آنان ‌به ‌نحوی‌ مرتبط‌ ‌با حوزه فناوری اطلاعات است تسهیلات اعطا نماید‌ و متقاضیان می توانند از طریق ‌مراجعه به سامانه ‌توان ‌آفرین نسبت به ثبت درخواست تسهیلات اقدام نمایند.وی افزود: برنامه ریزی لازم صورت گرفته تا به صورت دوره ای با همراهی دستگاه های تابعه از خانواده های ایثارگران و شهدا بازدید به عمل آید.

در ادامه جلسه گودرزی با اشاره به اینکه فرهنگ ایثار و شهادت باید در جامعه توسعه یابد، اظهار کرد: امورات ایثارگران شاغل در دستگاه های اجرایی باید با جدیت دنبال شود و با ابراز امیدواری از ادامه دار شدن نشست های ایثارگران ادارات، خواستار برنامه ریزی در این خصوص شد. عسگری نیز ضمن تشکر از برگزاری نشست سالروز شهدای مدافع حرم بیان کرد: خانواده های معظم شهدا و ایثارگران به عنوان چشم و چراغ جامعه، باید الگوی نسل جدید باشند تا تهاجم فرهنگی دشمن بی اثر مانده و تبدیل به فرصت برای اعتلای نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران شود .

 

۱۹ اَمرداد ۱۴۰۲ ۱۰:۳۷
تعداد بازدید: ۱۷۶

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید