پرش به محتوای اصلی

اخبار

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری اظهار کرد:

کمیته مدیریت بحران ارتباطات استان چهارمحال و بختیاری تشکیل شد

بحران
سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت:در ماده 14 قانون مدیریت بحران وظایف ارتباطات و فناوری اطلاعات احصا شده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، اولین جلسه کمیته مدیریت بحران استان چهارمحال و بختیاری در محل سالن جلسات اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان و با حضور مدیران اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان، شرکت ارتباطات زیرساخت استان، نماینده مدیریت بحران استان، نماینده اپراتورهای همراه اول، ایرانسل و سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منطقه مرکزی تشکیل شد.

بهنام امانی، سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان گفت: در بند ذ ماده 14 قانون مدیریت بحران وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات موظف است با هماهنگی سازمان و با همکاری وزارت کشور نسبت به ایجاد زیرساخت‌های لازم جهت تامین ارتباطات (ماهواره‌ای، باسیم، تلفن همراه و بی‌سیم اعم از صوتی و تصویری) در شرایط اضطراری اقدام کند، به گونه‌ای که قادر به حفظ ارتباطات از ابتداء تا انتهای شرایط باشد.

امانی تصریح کرد: اولین جلسه کمیته بحران استان نیز با هدف بررسی اهداف مذکور تشکیل شد و کلیه اعضا حاضر در جلسه از اقدامات 6 ماهه اول سال دستگاه مربوطه گزارشی ارائه کردند.

سرپرست اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان بیان کرد: به روز رسانی دوربین های زیرساخت استان، انجام رزمایش های متعدد، پول رسانی به موقع به دستگاه های خودپرداز، تامین دیزل ژنراتور برای سایت های ارتباطی از جمله اقدامات واحدهای تابعه و اپراتورها است.

خانم زندی پور، نماینده مدیریت بحران استان در جلسه اظهار کرد: استان چهارمحال و بختیاری یکی از استان های سیل خیز است و در دو سال اخیر بحران هایی همانند سیل بارده و کوهرنگ از جمله نمونه های این موارد است که بحمدالله حوزه ارتباطات پایدار بود.

زندی پور بیان کرد: در سال 1401 حادثه ای در گردنه گوشنگلی اتفاق افتاد که با توجه به نقطه کور بودن این گردنه، امداد جاده ای دیرتر از زمان لازم صورت پذیرفت، یکی از اقدامات خوبی که از سوی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان صورت گرفته، رفع مشکل نقطه کور گردنه گوشنگلی بوده که به عنوان تکلیف آن دستگاه این مشکل حل شد.

نماینده مدیریت بحران استان با اشاره به لزوم آمادگی واحدهای تابعه و اپراتورهای همراه بیان کرد: لازمه پایداری ارتباطات تعامل با ادارات راهداری و حمل و نقل جاده ای و نیروی برق استان جهت تامین مسیر ارتباطی و برق است که این موضوع از سمت مدیریت بحران نیز پیگیری می شود.

۱۴ آبان ۱۴۰۳ ۱۱:۲۵
تعداد بازدید: ۱۸۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید