پرش به محتوای اصلی

اخبار

در جهت کاهش شکاف دیجیتال در استان چهارمحال و بختیاری انجام شد:

بهره مندی اهالی روستای عشایری توف سفید شهرستان کوهرنگ از اینترنت پرسرعت

روستای توف سفید
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری از احداث سایت ارتباطی همراه اول در روستای عشایری توف سفید شهرستان کوهرنگ خبر داد.
به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، سایت ارتباطی همراه اول در روستای توف سفید شهرستان کوهرنگ با هزینه ای بالغ بر شصت میلیارد ریال از محل اعتبارات خدمات اینترنت رسانی روستایی وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات احداث شد.
بهنام امانی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با اشاره به اینکه با راه اندازی سایت همراه اول توف سفید اهالی روستای تیشتردون نیز به بستر اینترنت پرسرعت متصل شدند، بیان کرد: با احداث سایت همراه اول مجهز به تکنولوژی نسل چهارم اهالی دو روستای عشایری توف سفید و تیشتردون با بیش از 25 خانوار و جمعیتی متغیر از امکانات و بستر اینترنت پرسرعت بهره مند شدند.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان با بیان اینکه اینترنت رسانی به روستای عشایری مذکور از مطالبات نماینده مردم شهرستان های اردل،فارسان،کیار و کوهرنگ در مجلس شورای اسلامی، فرماندار شهرستان کوهرنگ، اعضای شورای تأمین شهرستان بود بیان کرد: سایت همراه اول در روستای عشایری توف سفید از محل اعتبارات وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات و پیگیری این اداره کل راه اندازی شد.
۲۶ آبان ۱۴۰۴ ۱۱:۰۰
تعداد بازدید: ۱۲۴

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید