پرش به محتوای اصلی

اخبار

مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری خبر داد:

همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات

همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری گفت:وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات با مشارکت بخش خصوصی، اقدام به برگزاری همایشی ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری نموده است.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری، همایش ملی فرصت های سرمایه گذاری در بخش فاوا 9 آذرماه سال جاری در محل سالن همایش های صدا و سیما با حضور مدیران ارشد دولتی، سرمایه گذاران برجسته،شرکت های پیشرو، استارتاپ های نوآور و نهادهای سیاستگذار برگزار می شود.
بهنام امانی مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان در این خصوص بیان کرد: امروز بیش از هر زمان دیگری، نیاز است که دولت، بخش خصوصی و سرمایه‌گذاران در فضایی مشترک به گفت‌وگو، تبادل و تعامل بپردازند.
امانی با اشاره به اینکه همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات نهم آذرماه برگزار می شود بیان کرد: اطلاع رسانی لازم جهت حضور شرکت های پیشرو، استارتاپ های نوآور انجام شده است.
مدیر کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان تصریح کرد: هدف از برگزاری رویداد مذکور شناسایی و معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در حوزهICT و فراهم‌سازی زمینه‌های ارتباط مستقیم میان سرمایه‌گذاران، شرکت‌های فعال، اپراتورها، استارتاپ‌ها و نهادهای حاکمیتی است.
بر اساس این گزارش همایش ملی فرصت‌های سرمایه‌گذاری در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات نهم آذرماه سال جاری در محل سالن همایش‌های بین‌المللی صداوسیما برگزار می شود، علاقمندان برای کسب اطلاعات بیشتر به آدرس اینترنتی https://podinbusiness.ir/favaevent2025/ مراجعه نمایند.

۲۶ آبان ۱۴۰۴ ۱۳:۳۳
تعداد بازدید: ۱۲۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید