پرش به محتوای اصلی

اخبار

دومین اجلاس استانی نماز با مشارکت ستاد اقامه نماز و دستگاه‌های اجرایی در استان چهارمحال و بختیاری برگزار شد.

دومین اجلاس استانی نماز با مشارکت ستاد اقامه نماز و دستگاه‌های اجرایی در استان  چهارمحال و بختیاری برگزار شد.
اجلاس استانی نماز با موضوع نماز و نقش آن در کاهش آسیب های اجتماعی با حضور نماینده ولی فقیه و مسئولین دستگاه‌های اجرایی در استان چهارمحال و بختیاری برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی اداره کل ارتباطات و فناوری اطلاعات استان چهارمحال و بختیاری ، دومین اجلاس استانی نماز  با موضوع نماز و نقش آن در کاهش آسیب های اجتماعی با حضور نماینده ولی فقیه در استان و مسئولان دستگاههای اجرایی و جمعی از دانش آموزان در سالن غدیر شهرکرد  برگزار گردید .

لازم به ذکر است ، قبل از شروع بکار این اجلاس ،  با حضور نماینده ولی فقیه و مسئولین استانی  همچنین دومین نمایشگاه معراج ( عملکرد ادارات در حوزه نماز ) نیز در محل اداره کل فرهنگ و ارشاد استان افتتاح و مورد بازدید عموم قرار گرفت  .

۱۵ آذر ۱۳۹۵ ۱۶:۲۲
تعداد بازدید: ۳۲۱

اظهارنظر

تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید